Kontrollsystem i Nacka AB - Logotyp

Felmeddelande

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (rad 394 av /www/webvol13/mu/imdydtrh3r5qb7b/kontrollsystem.se/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 569 av /www/webvol13/mu/imdydtrh3r5qb7b/kontrollsystem.se/public_html/includes/menu.inc).

På tiden att du ger din fjärrvärmeinstallation lite värme.

Det finns ett stort antal fjärrvärmeväxlare installerade i hemmen som överskridit sin livslängd med alltför många år. I många fall finns ett akut behov av direkt utbyte. Vi på Kontrollsystem Fjärrvärme har i samarbete med ledande leverantörer och installatörer startat upp utbytesprojektering i de bostadsområden som berörs av detta.

Livslängd:

Livslängd fjärrvärmeväxlare

En fjärrvärmeväxlares livslängd ligger normalt på ca 20 år innan det är dags att byta ut anläggningen.
Detta görs för att eliminera risken för läckage samt att anläggningens effektivitet ökar vilket ger dig som kund en lägre driftkostnad.

Installation per område:
För att kunna ge dig som är fastighetsägare en ny effektiv fjärrvärmeväxlare till bästa möjliga pris, gör vi flera samtidiga installationer inom ditt område. Detta betyder lägre inköpspriser på fjärrvärmeväxlare och rördelar genom köp av hela partier och minskar kostnader för resor och arbete.

Tidsbegränsat projekt:

Byte av fjärrvärmeväxlare vid ett senare tillfälle blir mer kostsamt, då du inte delar kostnaden med fler fastighetsägare.

Vi arbetar under en begränsad tid i ditt område. Ta vara på chansen - byt nu!


Projekteringspris byte av Fjärrvärmeväxlare:

 

Kontakta oss på Kontrollsystem för mer information om vad som gäller i just ditt område.(Klicka på länken nedan)

 
Intresserad av fjärrvärmeväxlarbyte?
Klicka här, fyll i vår intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort.
 Villacentral Castor

SweTherm Villacentral CASTOR,
en av de nya effektiva fjärrvärmeväxlarna vi installerar.

Se våra fjärrvärmeväxlare